Hodnocení obchodu

4,8 22 hodnocení
5
21x
4
0x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
AW Avatar autora Alexandra Wondráková | 29.12.2022
Jsem velice spokojená. Objednané zboží bylo dodáno rychlostí blesku. Opravdu super.
OS Avatar autora Olga Svobodová | 12.12.2022
DP Avatar autora Dana Pavlikova | 9.12.2022
Jsem moc spokojená ,doporučuji
JS Avatar autora Jana Slaninová | 8.12.2022
Zakoupila jsem jako dárek k Vánocům,uvidíme po nich...
JK Avatar autora Jana Komínová | 7.12.2022
Avatar autora | 27.11.2022
přestože je zboží skladem, dosud nemám zásilku doma, ale žádost o zhodnocení je již tady.. Nedoporučuji nic platit předem, zásilka pak trvá moc dlouho. O zboží se tedy nemohu vyjádřit.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 27.11.2022
Dobrý den paní Zbytovská. Vaši objednávku jsme přijali 20.11. A druhý den hned zabalili. Bohužel váš balík je nadrozměrný a DPD se vlezl na svoz až 25.11. Omlouváme se za zpoždění. Snad vás aspoň potěší naše zboží, když doprava nebyla podle vašich představ. Ještě jednou se omlouváme za zpoždění.
Avatar autora Jana Čermáková | 26.11.2022
ML Avatar autora Martin Lelek | 17.11.2022
Avatar autora Petr Štulíř | 12.11.2022
KH Avatar autora Kateřina Hájková | 11.11.2022
rychlé dodání, vše v pořádku, děti jsou nadšené :)
HK Avatar autora Helena Kučerová | 29.10.2022
Ano
Š Avatar autora Štěpánka | 21.8.2022
Mám spoustu produktů paní Ilonka má zlaté ručičky je jednička.
MP Avatar autora Mirka Paráková | 14.7.2022
Dobrý den,jsem spokojena,taška krásná,ale bohužel je nám malá,chci se zeptat,jestli by to nešlo vyměnit,moc mě to mrzí,prostě,jak se to nevyzkouší,tak je to špatně.Děkuji hezký den
S Avatar autora Simona | 2.7.2022
Objednávala jsem si pamlskovník a jsem velmi spokojená je krásně propracovaný a pevný. CO MUSÍM POCHVALIT JE VRCHNI ČÁST KTERÁ SE DÁ JEDNODUŠE UZAVŘÍT ????????????
JB Avatar autora Jarka Bornová | 3.4.2022
bylajsem překvapená že mi udělají sedací vak na míru fotbalový míč ale v jiných než klasických barvách.A proto si teď budu objednávat ještě jeden jen ve větší DOSPĚLÁCKÉ velikosti v barvě černá a neonově zelená.Tak moc jsem byla spokjená Jarka
J Avatar autora Jitka | 15.3.2022
Objednala jsem si 2 sedací vaky s výšivkou na přání pro své syny a 100% spokojenost! Všem moc doporučuji. Vaky jsou pohodlné, pevné a kvalitní.
SB Avatar autora Soňa Beneková | 13.3.2022
- produkt zhotoven dle přání, rychlost, vše super
PM Avatar autora Petra Mašková | 24.2.2022
Max.spokojenost,rychlé dodání, a ochota
RB Avatar autora Romana Bauerová | 21.2.2022
Super
Avatar autora | 6.12.2021
+ rychlost,skvělá komunikace ,vyšívka tzv.na míru palec nahoru